Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Den Gyldene Fredens gubbröra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Klassisk gubbröra med ansjovis och ägg!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka äggen och låt dem svalna. Hacka sedan vitor och gulor fint.
  2. Skär ansjovisen i mindre bitar. Blanda samman alla ingredienserna försiktigt.
  3. Kantskär kavringen eller tag ut stora rundlar med t ex ett glas. Fördela gubbröran på brödet.
  4. Toppa med en äggula, strö gräslök över och servera.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • smul_mia 12 september 2012

    Så vansinnigt god röra. Har gjort den massor med gånger!! :-D En klar 5:a Kram Smul_mia

  • smul_mia 12 september 2012

    Äter denna underbara goda gubbröra ganska ofta...varje dag om min Tompe får bestämma!! ;-) En mycket stark 5. Kramizzar från Smul_mia :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.