Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fruktig dessert i glas

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Varva klickar av söt KESELLA jordgubb- och lime med kiwi, blåbär och knapriga havreflarn i glas. Himmelskt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden och blanda ner kesella.
  2. Smula havreflarnen grovt. Skala kiwifrukterna och skär dem i klyftor.
  3. Varva gräddblandningen med kiwi, blåbär och havreflarn i glas. Avsluta med en klick gräddblandning och toppa med blåbär.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • linil 17 augusti 2008

    Mmmmm vad gott, använde hallon och blåbär och det blev riktigt smaskigt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.