Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Devil's potatosalad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En amerikansk potatissallad för oss som gillar stark mat. Perfekt till det nygrillade köttet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna potatisen 1x1x1 cm och koka den saltad med grovt havssalt, nästan helt klar, den får inte bli överkokt. Låt potatistärningarna rinna av i durkslag och lägg tillbaka dem i kastrullen och ställ på värmen igen någon minut så att de får ånga av. Sprid ut potatisen på en kökshandduk så att de kyls av snabbt.
  2. Hacka löken mycket fint och lägg i en skål som är stor nog att rymma hela den färdiga salladen. Tillsätt senapen och majonnäsen samt paprikapulvret och Tabascosåsen. Blanda väl. Tillsätt den kallnade potatisen och rör om försiktigt så att potatisen inte går sönder. Salta och peppra efter smak. Låt stå och dra i kyla någon timme innan servering. Precis innan serveringen lägger du över salladen i en snygg serveringsskål och strösslar över den tunnskivade salladslöken som garnering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cassiopeya 23 juni 2011

    Wow vilken höjdare! Hade visserligen ingen tabasco hemma utan blandade i sambal oelek istället, men oj vad gott :p Högsta betyg från mig och Hjärtat, och yes, vi kommer äta den igen, många gånger :D

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.