Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk pepparkaka - diabetesrecept

(3 kommentarer)  
Skriv ut

Den mat som vi alla borde äta är också den mat som är bra vid diabetes.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smörj och bröa en form, Vispa ägg och strösuketter och blanda i filen och det smälta margarinet. Blanda alltsammans till en jämn smet och häll det i formen.
  3. Grädda i 30-40 minuter. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Kransen 16 november 2008

    Stämmer måtten på receptet? Jag gjorde den men den går knappt att äta. Smakar ingenting... Ska testa igen om jag gjort nåt fel men du kan väl kolla om det stämmer. Tack! Kransen

  • liddelen 26 juli 2012

    Har inte provat men undrar, vetemjöl skall ju vara något man skall akta sig för när man har diabetes`?

  • Memelie 19 september 2012

    Kanongod! Helt klart en 5a.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.