Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Diabetesbröd-LCHF

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett gott bröd utan socker och med få kolhydrater

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggen hårt med elvisp, tillsammans med saltet så det blir fluffigt. Vänd ner och rör försiktigt ihop med de torra ingredienserna samt oljan. Det blir som en smet, inte som en deg utan en lös smet. Låt svälla en stund och grädda sedan i ugnen på bakplåtspapper i 200 grader, ca 10 min. Känn efter med en sticka.
  2. Beroende på hur tunt man breder det över plåten så blir det väl olika antal skivor. Jag fick ut 4 lagom stora mackors storlek.
  3. Önskas fler bröd, dubbla receptet...
  4. I sig smakade brödet mest kanel och kardemumma och lite frö. Men gott var de. Det blir väldigt gott med smör och pålägg.
  5. Förvara i kylen!

Kommentarer (2)

  • bussig 12 april 2009

    Inget mjöl?

  • lotteschioler 25 januari 2013

    Antar du menar fiberhusk när du skriver psylliumfrön? Hela psylliumfrön fungerar inte, de blir bara hårda och otäcka att tugga och har inte tillräcklig förtjockningsförmåga.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.