Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Digestivetårta med hallon och blåbär

 
Skriv ut

Enklaste möjliga sätt att baka med gott resultat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader:
  2. Smält smöret och blanda med fint krossade Digestivekex. Bred ut blandningen i en pajform och grädda i 200 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.
  3. Blanda fromagen och häll den över den svalnade pajbotten, låt stelna i kylskåp i ett par timmar.
  4. Dekorera med hallon och blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.