Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dill- och pepparrotssill

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Sill, här tillsammans med dill och pepparrot i krämig yoghurt, får mer smak om den får stå till sig lite längre. Men i det här receptet använder du 5-minuterssill så då räcker det om den får dra ett par timmar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj sillen. Skär filéerna i 2 cm breda bitar och rödlöken i tunna ringar.
  2. Blanda yoghurt, majonnäs, dill, ättiksprit, honung och svartpeppar.
  3. Vänd ner rödlök, pepparrot och sill. Låt stå i kyl ett par timmar innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.