Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dill och persiljeraita

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Såsen är väldigt god till rostade rotsaker, grillad eller stekt lax, grillat eller stekt fläskkött eller som dipp till chips eller nachos och grönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka gurkan fint, riv över vitlöken. Blanda i yoghurt och majonnäs, dill & persilja
  2. Smaka av med salt och peppar. Ställt kallt en stund.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Sunbeauty 10 maj 2012

    La till en eller två matskedar honung och lite limejuice och jag kom till himlen.

  • MrsC 10 maj 2012

    Underbart :))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.