Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillkyckling i krämig sås

(3 kommentarer)  
Dillkyckling i krämig sås Dillkyckling i krämig sås Dillkyckling i krämig sås
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingen har smak av dillkött, men det går fortare att laga på detta viset.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingen i mindre bitar. Salta och peppra och fräs dem i smör. Häll på vatten, grädde och smula över buljongtärningen. Låt småputtra 10 minuter. Vispa ner crème fraiche. Tillsätt strimlade morötter. Strö på maizenaredning och red till lagom konsistens. Koka ihop och smaka av med citronsaft, salt och peppar. Avsluta med massor av finhackad dill strax före serveringen.
  2. Servera med kokt potatis och sockerärter.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • lillawe 16 november 2008

    Det blev en god gryta. Den blev mycket uppskattad av gästerna.Men dillkött var den långt ifrån.

  • JennyV 5 december 2008

    En smidig och god rätt!! Gick snabbt att laga och uppskattades av hela familjen! Tillsatte lite ättika i såsen för att få en ännu mera känsla av dillkött.

  • christincarlsson 3 april 2010

    Helt okej,

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.