Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillkött på kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En snabb och mycket god gryta för den som tycker om dillkött. Blev mycket omtyckt hemma!

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingfilén i bitar. Slanta morötterna. Koka upp vatten med kycklingfonden. Lägg i kyckling, morötter och crème fraiche. Koka i ca 10 minuter, tills kycklingen är klar. Smaka av med ättiksprit, socker, salt och peppar. Red av med maizena och koka i 3 minuter. Rör i hackad dill. Servera med kokt potatis och kokta ärtor och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zxc 10 februari 2017

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.