Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillsås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Den enkla och supergoda dillsåsen som passar perfekt till fiskpinnar eller panerad torsk. Tar max 5 minuter att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop crème fraichen, majonnäsen och dillen. Droppa sedan i några droppar pressad citron. Låt såsen sedan stå i kylskåpen minst en kvart. Passar perfekt till fiskpinnar eller panerad torsk.
  2. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.