Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillstekt sej med rökigt mos

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Genom att panera den annars lite gråa sejen med dill blir både smak och utseende något helt annat - här med ett läckert och rökigt mos till. 410 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen i lättsaltat vatten. Häll av och mosa potatisen tillsammans med crème fraiche. Vänd ner den hackade rökta fisken och strimlad salladslök. Smaka av med citronsaft, salt och peppar.
  2. Salta och peppra fiskbitarna och vänd dem i den hackade dillen. Stek dem i smör eller olja på medelvärme, 2-3 minuter per sida.
  3. Servera genast med bladspenat och citronklyftor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.