Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dillstuvade räkor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Servera denna goda röra på rostade brödskivor och med en sallad till samt ett glas vitt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Blanda grädde, potatismjöl, peppar och senap i en kastrull. Låt koka upp under vispning. Rör ner dill och räkor. Låt allt bli genomvarmt. Får ej koka. Då blir räkorna sega. Smaksätt med salt.
  2. Servera på rostat bröd med sallad och gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.