Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dimitras tonfiskröra

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegott recept som jag fått av min grekiska vän Dimitra. I Grekland äter man den tillsammans med andra smårätter, både varma och kalla, "mezedes".

Ingredienser

Instruktioner

Hårdkoka äggen och låt dem kallna. Låt tonfisken rinna av och dela köttet i mindre bitar. Hacka löken och äggen och skär paprikan i små tärningar. Bind ihop alltsammans med majonnäs (hemlagad blir godast), krydda med pressad citron och salt och peppar. Låt stå i kylskåp och dra i minst 1 timme före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.