Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkel och grahamsfrallor med avokadokeso

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Underbart goda bröd och fyllningen gör pricken över i:et.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i kallt vatten, tillsätt olivolja, socker och salt. Tillsätt mjölet lite i taget och arbeta degen tills den är smidig och elastisk.
  2. Dela degen i 10 bitar, forma bitarna till bullar och lägg på en plåt. Strö över mjöl, täck med bakduk och låt jäsa i kylen över natten.
  3. Skär 2 snitt i varje fralla och grädda i 200 grader i 15 minuter.
  4. Avokadokeso: Halvera och skär avokadorna i små bitar, blanda med citronsaft. Finhacka rödlöken. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och vitpeppar.
  5. Lägg en klick i varje bulle och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.