Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkel våfflor

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Väldigt goda och snabblagade våfflor.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop alla ingredienser och grädda i våffeljärn. Servera med tex. blåbär och honung.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • bissingen 4 februari 2009

    Jag blev verkligen förvånad över att de höll ihop så bra även fast det inte var några ägg i, och de blev dessutom väldigt frasiga. Kanongoda. Ett måste för kanelälskaren!

  • camcamelia 12 april 2009

    allt fastnade i våffeljärnet och det blev jättelite smet /: funkade inge bra alls ju

  • igson 2 september 2010

    Jättegoda, man måste dock låta degen bakas i våffeljärnet mycket längre tid än med vanliga våfflor annars blir det bara kladd som någon skrev Jag hade ej blåbär så jag tog lingon i stället och honung, det gick lika bra. hälsar Igson.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.