Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kossans Grahams och dinkelbröd

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

GI-lågt bröd som ej skall jäsa. Bara nyttigheter i detta enkla bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Jag använder mig av en hushållsassistent då detta är lättast då degen är ganska kletig.
  2. Blanda alla torra ingridienser först. Blanda sedan i yoghurten och honungen och låg degen blandas i ca 5-10 minuter. Degen skall vara ganska så kletig.
  3. Använd en slickepott och klicka ut degen i 2 stycken smorda 1½ liters ungsformar.
  4. Ca 90 minuter i ugnen i 150 grader.
  5. Täck över med bakplåtspapper efter 30 minuter så blir de inte så mörka.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Evia 13 oktober 2008

    Tack för detta goda recept. Bakade det idag och hela familjen tyckte det var gott. Ha en fortsatt bra dag. Evia

  • loredana 17 mars 2009

    Bakade detta bröd för en vecka sedan ungefär. Underbart gott och även väldigt lättbakat.

  • JennieoPhilip 2 november 2009

    Kan man ta bort honungen ur brödet? försöker just nu undvika söta saker,så honung är inte bra för mitt sötsug:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.