Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skållat Dinkelbröd i Bakmaskin

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett saftigt och hållbart bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka upp 2 dl vatten till skållningen, när det kokar, häll över det uppvägda Dinkelmjölet och saltet. Rör runt blandningen och låt svalna lite.
  2. Tillsätt de flytande ingredienserna och därefter övriga ingredienser.
  3. Kör på maskinens inställning för grovt bröd, gärna med lite extra gräddning om det alternativet finns.
  4. Hampfrön kan så klart uteslutas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.