Ett lättbakat bröd med få ingredienser, utan fett. Frys in och tina upp, annars kan det bli torrt. Passar bra till varma mackor.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Har nu baka detta bröd och det kan jag varmt rekomendera. Bakade på jäst som gick ut för 4 veckor sedan men det blev ändå ett lysande resultat och mycket gott.
Frågar er som har gjort detta brödet; blir kanterna hårda eller mjuka? För jag försöker hitta ett bröd som blir som Pågenlimpan i skalkarna, dvs mjuka och goda.
Smaskigt värre, luftigt innuti och knaprig yta, lite som en tjockare variant av chiabata. Mmmm.
Detta måste jag testa :) Jobbar i en Ekologisk kvarn och att lära sig hur Dinkel funkar i bakning är ett måste för mig känner jag :D Tack för receptet~! :)
Detta måste jag testa :) Jobbar lite i en Ekologisk Kvarn där dinkel är en av sorterna av alla dessa mjölsorter. Att lära sig hur det funkar i bakning är ett måste :D Tack för receptet~!