Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelfrallor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Gott och nyttigt....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt vattnet bli ljummet och lös upp jäst, honung och salt i det. Tillsätt müsli och mjöl. Knåda degen ordentligt och låt sedan jäsa till dubbel storlek, ca 45 min.
  2. Tag upp degen och forma till frallor. Låt jäsa under bakduk ca 20 min.
  3. Pensla bullarna med vatten och grädda i ugnen i 225* ca 10-15 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Marre_W 19 maj 2008

    Det står inte hur mycket salt det ska vara?!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.