Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkelpasta med kidneybönsås

(1 kommentar)  
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En snabb rätt med tomater och kidneybönor på burk. Få ingredienser, kalorisnålt men ändå högt näringsvärde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva morötterna, hacka lök och vitlök samt chili. Fräs lök, vitlök och chilipeppar i en stekpanna. Lägg ned morötterna och fräs med en stund. Tillsätt krossade tomaterna, kidneybönor, buljongen, honung och vatten. Sänk värmen och låt puttra på spisen ca 10-15 minuter. Tillsätt örterna när grönsakerna har kokat ihop.
  2. Koka pasta i lättsaltat vatten enligt anvisning på paketet..
  3. Skölj ruccolan och låt rinna av.
  4. Vänd ned ruccolasalladen i väl avrunnen pasta. Salta och peppra. Servera med goda kidneybönsåsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mooseella 7 maj 2009

    Har skrivit in vikt på burk och paket.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.