Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dip disch taco

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

God tacopaj med egenkryddad färs eller använd en påse tacokrydda istället. Pajbotten kan även dubbleras om man vill ha mer botten. Botten är även god med annan fyllning, då den är fettsnål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna till degen. Blanda smör och mjölk och häll över mjölblandningen. Knåda ihop snabbt. Kavlas ut i långpanna.
  2. Fräs köttfärs och hackad lök. Krydda och späd med vatten samt låt koka 15-30 min. Smaka av styrkan av kryddorna.
  3. Lägg avsvalnad färs på pajbotten. Lägg sedan på hackad tomat och chili. Överst breds en blandning av ost och crème fraiche.
  4. Gräddas i ugn 250°C, 10-15 min.
  5. Serveras med grönsallad med svarta oliver samt vitlöksdressing gjord på crème fraiche och en stark tacosås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.