Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dippsås för kräftstjärtar

 
Skriv ut

Blev ett mycket lyckat inslag på kräftbordet. Gjord med tanken att man skulle doppa kräftstjärtar i den. Men det doppades även grönsaker och bröd vilket också passade mycket bra. Så jag må säga att det blev en mångsidig dip. Smaken har en lätt asiatisk karaktär tack vare spiskummin och ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda majonnäs och gräddfil med pressad vitlök och finhackad gräslök. Tillsätt sedan alla kryddor och rör om väl. Låt vila i kyl minst 1 timme så att smakerna hinner gå ihop.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.