Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Doroteakaka

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Hittade detta recept i min receptbok..När man läser receptet och ser filmjölk tänker man vad är detta?? Men den är supergod - ni måste testa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingedienser till smuldegen. Drygt hälften av smuldegen smulas ner i en smörad långpanna, så det täcker botten på långpannan. Vispa äggen och filen och slå den över smuldegen. Lägg reserande smuldeg över äggblandningen.
  2. Gräddas i 200 g ca 25 min.
  3. Efter gräddningen skär man kakan i fyrkanter. Serveras ljumen med kall glass eller vaniljsås

Kommentarer (8)

  • indra 5 augusti 2008

    Den här kakan blev jättegod. När jag läste att det var filmjölk i den blev jag lite undrande, men ni måste pröva,super.

  • Y0SHi 16 augusti 2008

    Mmm ! Kakan blev suuper ! Jag serverade den med färska jordgubbar, och det var pricken över i, jätegott =) Prova den här kakan! Den är oxå väldigt bra, eftersom att man alltid har ingredienserna hemma ! =)

  • bp72 13 september 2008

    Kakan är super god.

  • Vxlhaxan 18 november 2008

    Hej Nu har jag äntligen kommit mig för att prova denna kaka, va lite skeptiskt när jag såg att det skulle vara filmjölk i. Blev glatt överraskad, den va ju hur god som helst. Mina kollegor tyckte också att den va väldigt god... Så från mig får den högsta betyg..

  • LEDIVO 23 april 2009

    Mycket god, lätt och annorlunda att göra och därför spännande smaka - Du fick en fyra av de jag bjöd.

  • doralisa 23 april 2010

    Supergod!!!!!!

  • Legoli 13 november 2010

    Väldigt gott, alla njöt av varje tugga.

  • kakmagen 15 september 2012

    Väldigt enkel och god. Nästa gång ska jag testa att ha i lite citron eller äpplen eller nåt annat som bryter av lite... Tror den blir ännu bättre då! En fyra från oss! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.