Hittade detta recept i Allers och fick lov att testa direkt. Det smakade helt underbart!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 250° och klä en plåt med bakplåtspapper och strö ut strösocker på ett annat bakplåtspapper.
- Vispa ägg och socker pösigt. Sikta i kakao, mjölsorterna och bakpulvret. Rör försiktigt!
- Bred ut smeten över bakplåtspapperet till ett jämt lager. Grädda mitt i ugnen ca 5 minuter.
- Stjälp upp kakan på bakplåtspapperet med strösocker, dra av bakplåtspapperet som rulltårtan gräddats på. Låt kakan kallna.
- Blanda ingredienserna till smörkrämen och bred den över kakan. Rulla ihop och låt den ligga inrullad i bakplåtspapperet en stund så den "stannar". Sen är det bara att äta och njuta!
- Fler av mina recept hittar ni på min blogg:
http://cayennesrecept.blogspot.com/
Publicerat den
27 september 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för ett toppenrecept - 5* :) /bikbok
Tyvärr blev den inte så god som jag trodde. Tror det beror på själva sockerkakan med potatismjöl.