- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Passade på att knåpa ihop detta recept när jag fick färsk dragon från mammas trädgård. Var lite osäker på barnens reaktion, men dom älskade det.
Instruktioner
- Hacka spenaten grovt, bryn den i smör med den finhackade vitlöken och salt och peppar tills den mjuknat en aning. Lägg i botten på en ugnsfast form.
- Krydda kycklingen med salt, peppar och ca 1/3 av dragonen, bryn på filéerna i samma panna så dom får färg men inte är genomstekta. Placera dem på spenaten.
- Gör såsen genom att spilla på grädden och smaksätta med dijon efter smak och resten av dragonen. Koka ihop och smaksätt med salt och peppar.
- Häll såsen över kycklingen och lägg lite riven ost på filéerna.
- Placera formen mitt i ugnen på 200 grader, tills kycklingen är klar och osten fått färg. Ca 20 min.
- Servera gärna quinoa till.
Publicerat den
6 augusti 2015
Liknande recept
Skriv kommentar