- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Detta recept tillhör mina favoriter.
.
Instruktioner
- Blanda färsen med salt, peppar och söndersmulad dragon.
Rör ner potatismjölet och äggulorna och forma till små biffar. Stek biffarna i matfettet i 2-3 minuter på var sida eller tills de är genomstekta.
Lägg upp biffarna på ett fat.
Vispa ur stekpannan med vatten och späd med grädden eller mjölken. Gör en redning på vetemjöl och vatten och vispa ner i såsen till lagom tjock konsistens.
Smaksätt (efter smak) såsen med salt, socker, peppar och dragon och häll den över biffarna.
- Servera med kokt potatis, lingonsylt och en god grönsallad.
Smaklig spis!
Publicerat den
4 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hej du! Minns inte när jag åt/gjorde dragonbiffar, Det jag minns är att de var underbart goda,,,,,,,,,,,,(nu låter det som att jag är 100 år) :-) Tack för alla fina recept! Ps, Ska även göra mina berömda "rimbobullar" //Ari
Gillar ni dragon, kan jag rekommendera det här. Kanongott. Tack för ett bra recept.
Gott. Jag hade även i en påse blå bands löksoppa, vilket förhöjer smaken. Synd bara att dragonsmaken försvann, så nästa gång har jag i mer.
verkligen gott..och lätt att laga tog dock i lite mer dragon i mina biffar får en 5 i betyg av mig!
Mycket goda och så enkla att laga till! Tack för receptet!