Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonfisk á la Nettan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fiskgratäng med dragonsås. Passar till torsk, hoki eller sej

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Smörja en ugnsform.
  3. Dela fiskblocket. Krydda fisken med salt och svartpeppar. Lägg ostskivor eller riven ost över och den klippta dillen.
  4. Gratängsåsen: Smält smöret. Rör ner mjölet och späd med grädde och mjölk. Tillsätt buljongen, ketchupen och dragonen. Låt det koka ca 3 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  5. Häll såsen över fisken.
  6. Grädda ca 25-30 minuter.
  7. Servera potatis eller potatismos till. Gröna ärtor smakar bra till.
  8. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hillan66 30 mars 2009

    En jättegod vardagsfiskrätt! Jag gjorde den här rätten idag och t o m min man (som inte är fiskälskare) tog om! Det om något är ett bra betyg! :o)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.