Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonkyckling med tomat och fetaostsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling med pastasallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda dragon med vitlök, citronskal och olivolja. Marinera kycklingen minst 15 minuter i blandningen. Stek kycklingbrösten på båda sidor i en stekpanna. Lägg dem sedan i en ugnsfast form och smaksätt med salt och peppar. Stek i ugn i 175°C, ca 10 minuter. Låt sedan vila under en bit aluminiumfolie i ca 10 minuter.
  2. Koka pastan enligt förpackningen. Ansa och strimla rödlöken och purjolöken fint. Blanda samtliga ingredienser.
  3. Skär kycklingen i skivor och servera till pastasalladen – gärna med lite grönsallad, basilika och cocktailtomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.