Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dragonsvängda morötter

 
Skriv ut

Gott tillbehör till stekt eller kokt fisk eller till köttfärsrätter, kötträtter, kyckling...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär morötterna i lite grova stavar.
  2. Häll Milda Culinesse i en gryta och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget. Den idealiska stektemperaturen är uppnådd när bubblorna försvinner.
  3. Lägg i morötterna och fräs under omrörning några minuter. Späd med vatten och låt koka under lock på svag värme. Morötterna ska vara nätt och jämnt mjuka.
  4. Smaka av med salt, peppar och smulad dragon. Vänd ner persiljan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.