Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Detta är ett gott recept från min svärmor. Lätt att göra och såsen är förförande god:)

Ingredienser

Instruktioner

Dela fiskblocket i 3 delar. Låt det sedan koka i vatten tillsammans med 1 buljontärning en stund så att den mjuknar upp. Blanda sedan fraiche, smulad buljongtärning, dragon, lite citronskal och citronsaft i en skål. Smaksätt med salt och peppar. Lägg sedan fisken i en ugnsäker form och klicka över blandningen. Lägg in i ugnen på 175 grader i ca: 20 minuter tills den har fått färg och är genomvarm. Servera med kokt potatis och rivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.