Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drottningkaka i långpanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Detta är verkligen en kaka för drottningar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt smör och ägg och arbeta degen så den blir grynig. Lägg drygt hälften av smuldegen i en smörad och bröad långpanna (25x35 cm), strö blåbär och hallon över hela kakan och täck med resten av smuldegen.
  2. Grädda ca 25 minuter, 185 grader.
  3. Skär i lämpliga rutor, servera gärna glass till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • marika3 5 juli 2008

    Hur mycket smör?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.