En gudomligt god efterrätt som går fort att göra och som man kan förbereda och förvara i frysen. Jag lovar det blir inget kvar...
Instruktioner
- Krossa digestivekexen till smulor (gärna i mortel)
Blanda med 100g smält smör. Häll blandningen i en springform med avtagbar kant. Ställ in i kylen.
- Vispa grädden ganska fast (ej till smör dock!!)
Blanda i philadelphian. Rör så att det inte är några ostklumpar.
Sikta över florsockret och vaniljsockret. Rör om.
Ta ut formen ur kylen och bred ut blandningen slät ovanpå digestive-bottnen.
- Blanda pulverkrämen med kallt vatten
(följ paketets anvisningar) Låt krämen tjockna någon minut. Häll krämen över gräddblandningen och vicka försiktigt på formen så att krämen fördelas jämt. Garnera ev med bär.
Ställ in i frysen och ta fram den ca 1h innan den ska serveras
Publicerat den
20 november 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Har blivit bjuden på denna makalöst goda tårta så nu ska jag göra den !!
Har just stoppat in den i frysen :-). Var enkel att göra och blev superfin! Dekorerade med frysta hallon och blåbär. Ska ätas imorgon på tjejmiddag, får vi se vad utfallet blir!
Verkligen jättegod! Fick inte tag i drottningkräm, tog jordgubbskräm, och garnerade med färska svenska jordgubbar( fast det snart är oktober...)
Fantastiskt god!