Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Drottningyoghurtglass

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lätt att göra och väldigt snabbgjord efterrätt! Dessutom smakar det himmelskt gott!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda de mosade bären, citronsaft, honung och yoghurt. Vispa vitan till hårt skum och vänd ner den i smeten. Häll smeten i en frystålig skål och låt den stå i frysen ca 3 timmar. Rör om några gånger under tiden. Skeda upp glassen i portionsskålar och garnera med färska eller frysta, tinade bär.

Kommentarer (1)

  • flabban 11 maj 2011

    Det var gott och enkelt att göra, men personligen vill jag ha den lite sötare. Nästa gång ska jag söta upp den lite mer. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.