Instruktioner
Mängden marinad väljer man utifrån hur mycket kött man har. Köttet ska vara i princip täckt vid marinering.Dag 1: Putsa och lägg filén hel i marinad 1och låt köttet ligga över natten. Dag 2: Stek i ugn i 150 grader till köttet fått rätt temperatur (se antal grader för fläskkött på din ugnstermometer, kan variera ngt) Gör marinad 2 och skär fién i lagom tjocka skivor och lägg ner dessa i marinaden, låt köttet ligga till det ska serveras, gör gärna marinaden på morgonen så att den får ligga hela dagen.
Testade det här igår! Gode tid vad gott! :D Det här kommer jag laga många fler gånger!
vad är hoisinsås?
Otroligt Gott!! Lite åt det sura hållet. Jag sparade den första marinaden och gjorde sås på den. Mums
Den här kommer jag att laga fler gånger!!
Otroligt gott! Det här kommer jag att laga fler gånger!
Oj vilken succé det blev, med denna marinerade filé! Jättegott! Flera ville ha receptet efteråt! Full pott av mig! /Eva