Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbelmarinerad fläskfilé

(6 kommentarer)  
Skriv ut

Vilken höjdare!

Ingredienser

Instruktioner

Mängden marinad väljer man utifrån hur mycket kött man har. Köttet ska vara i princip täckt vid marinering.Dag 1: Putsa och lägg filén hel i marinad 1och låt köttet ligga över natten. Dag 2: Stek i ugn i 150 grader till köttet fått rätt temperatur (se antal grader för fläskkött på din ugnstermometer, kan variera ngt) Gör marinad 2 och skär fién i lagom tjocka skivor och lägg ner dessa i marinaden, låt köttet ligga till det ska serveras, gör gärna marinaden på morgonen så att den får ligga hela dagen.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Amika 6 januari 2009

    Testade det här igår! Gode tid vad gott! :D Det här kommer jag laga många fler gånger!

  • hogdala214 13 februari 2009

    vad är hoisinsås?

  • hogdala214 5 mars 2009

    Otroligt Gott!! Lite åt det sura hållet. Jag sparade den första marinaden och gjorde sås på den. Mums

  • marwis 19 augusti 2009

    Den här kommer jag att laga fler gånger!!

  • sommarmalva 30 januari 2010

    Otroligt gott! Det här kommer jag att laga fler gånger!

  • Svesse60 22 augusti 2010

    Oj vilken succé det blev, med denna marinerade filé! Jättegott! Flera ville ha receptet efteråt! Full pott av mig! /Eva

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.