Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbla havreflarn med chokladkräm

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 15 portioner
Skriv ut

Smaskiga kakor!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop matfett, kakao och florsocker till en jämn och smidig smet.
  2. Smält matfettet i en tjockbottnad kastrull. Tillsätt de övriga ingredienserna och rör till en smidig smet. Klicka ut smeten på smord plåt eller bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen, 200°C, ca 5 minuter. Låt flarnen svalna något. Lossa dem från plåtarna och bred litet chokladkräm på varje flarn. Lägg ihop dem två och två. Doppa ena halvan av varje flarn i smält blockchoklad. Låt stelna på ett bakplåtspapper.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • emaxen 11 februari 2009

    Dessa havreflarn blev supergoda, inte så "flötiga" som jag råkat ut för flera gånger. Bakade en sats med smörkräm och en sats utan till vardags. Kommer att bakas flera gånger. Fullpott på poängen.

  • Sork 1 maj 2011

    Verkligen jättegod festkaka! Tack så mycket för det receptet!

  • gds877 20 september 2011

    Verkligen goda en riktig kalaskaka.

  • Mizzie1 10 augusti 2013

    En supergod kaka.Får högsta betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.