Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbla Strassburgare

 
Skriv ut

Kakor med smörkräm.

Ingredienser

Instruktioner

  1. ugn 175 grader
  2. Koka socker och vatten utan omrörning tills lagen håller trådprovet.Tag en droppe på en sticka, trådar droppen sig när man tar den mellan fingrarna låt den svalna något. Rör ner den i smöret i en fin stråle .
  3. Rör smör, florsocker och vaniljsocker mycket poröst. Tillsätt mjölet lite i taget och rör kraftigt hela tiden. Spritsa degen i toppar eller längder direkt på bakpapper på plåten. Grädda dem tills de ser klara ut ca 5-15 minuter, kolla till dem med jämna mellanrum
  4. Lägg ihop dem två och två när de kallnat med smörkrämen emellan. Doppas i smält blockchoklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.