Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ecovivas ratatouille med stekt halloumi och bulgur

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen, gärna i buljong. Skär 2 lökar, 1 paprika, 1 aubergine och 1 zuccini i bitar. Hetta upp lite olja i en wokpanna eller större stekpanna. Fräs grönsakerna mjuka. Tillsätt 1 burk krossade tomater, pressad vitlök, saften från en halv citron, buljong och socker. Skruva ned värmen och låt småputtra under tiden du steker halloumi. Smaka av med salt och peppar.
  2. Servera nystekt halloumi med bulgur och ratatouille.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.