Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ediths goda brunkål

 
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Världens godaste brunkål enligt alla som smakat den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär vitkålen tunt.
  2. Bryn margarin i en stekgryta och lägg i kålen och sockret lite i sänder. Rör om ofta, så inte kålen bränns. Stek tills allt blivit ljusbrunt.
  3. Salta, peppra och ringla över sirapen samt ättikan och kanelen lite i sänder. Smaka av och krydda mer om det behövs.
  4. Låt koka under lock i cirka 1 timme, glöm ej röra om ofta.
  5. Smaka av och ta mer, ättika, sirap och kanel och kryddor om Ni känner för det. Om Ni vill kan Ni öka färgstyrkan med några droppar guldsoya. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.