Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

After eight paj enkel

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En absolut favorit av efterätt som är ett måste efter en saltare bjudning som till exempel surströmmingskiva eller efter kräftskivan.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med pajdegen, enklast med marberedare, kör ihop mjöl margarin och vatten, tryck ut pajdegen i en pajform och nagga degen. Ställ in i kylen minst 15 minuter. Förgrädda pajskalet i 5 till 7 minuter i 225 grader. Ta ut skalet och lägg i after eight plattorna jämt fördelade och häll över 3 dl grädde. In i ugnen igen(samma temp som tidigare) ca 15 till 20 minuter tills det bubblar över hela ytan, då är pajen klar ! Serveras varm eller ljummen med glass till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.