Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och kokoskaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God söt och kladdig, utmäkt till en kopp kaffe. En liten klick grädde så passar den som efterätt. Sockermängden är i mesta laget kanske..... En bit räcker .

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker.Blanda smör, mjöl, kakao, vaniljsocker, salt. Smöra en långpanna och strö ut havregryn. Bred ut smeten.
  2. Grädda 200 grader i 15 min.
  3. Koka kokossåsen i 5 min på svag värme. Bred ut över den varma kakan. In i ugnen ytterligare 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • guardianlinda 13 april 2008

    Låter riktigt smaskigt, trevlig med en Nässjöbo/Linda

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.