Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpudding och vaniljsås i glas

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En enkel och god efterrätt, perfekt även på buffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med chokladpuddingen och följ anvisningarna på paketet. (Lägg inte upp chokladpuddingen i små portioner utan använd istället en stor skål.) Låt stå kallt tills den blivit tjock och fluffig. (Ca 20 min om man gör 4 port, något längre för fler portioner).
  2. När chokladpuddingen börjar bli klar kan man göra vaniljsåsen. Följ anvisningarna på paketet men gör den lite tjockare. (Ha i mindre mjölk) Vispa grädden.
  3. När du är klar är det bara att klicka i chokladpuddingen och vaniljsåsen i glasen med en matsked. Varva som du vill, med smala eller tjocka ränder. Toppa med en liten klick grädde och en färsk jordgubbe.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Pinkyandbrain 1 juni 2010

    Vad ska man använda mjölken till??

  • wombawomba 1 juni 2010

    till vaniljsåsen! :) Det står på paketet, men jag skrev det här så man inte glömmer det.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.