Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En riktigt festlig efterrätt till påsken med ryskt ortodoxa rötter

Ingredienser

Instruktioner

Vispa smör och socker. Tillsätt kvarken och alla övriga ingredienser utom vispgrädde. Vispa grädden och tillsätt i kvargblandningen. Häll blandningen i ett kaffefilter med filterpåse. Ställ pashan i kylskåpet över natten för att rinna av. Häll ut den stelnade pashan på ett vackert fat och dekorera med tex vindruvor och persikor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.