Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängsviss - diabetiker

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Spröda maränger tillsammans med chokladsås, bananer och svalkande glass i en mindre sockrig variant. Efterrätten som aldrig kan bli fel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggvitor, Canderel och ättika till ett hårt skum. Klicka eller spritsa marängerna på bakplåtspapper på en plåt.
  2. Grädda i ugnen 80-100ºC i ca 1 tim.
  3. Blanda ingredienserna till chokladsåsen i en kastrull, koka upp och låt svalna.
  4. Skala och skiva bananerna och varva sedan allt på ett fat och servera genast

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gillsan 20 augusti 2009

    En femma till dig ,dessa var riktigt goda, så som jag har längtat efter maränger utan vanligt socker.tack för receptet.nu kan jag också göra efetrrätter med maränger fast jag har diabetes...Superduper:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.