Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Efterrätt

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Går bra att göra ett par dagar i förväg

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 gr.Ställ in formen med sockret och låt det smälta.Passa ugnen MYCKET noga. Skaka formen emellanåt. Sockret får inte bli FÖR brunt. Vispa upp äggen men bara lite riv i citronskalet och slå över den uppvärmda mjölken.Om man vispar föör mycket blir puddingen lätt blåsig Sänk värmen till 175 gr. Slå blandningen i den något avsvalnade formen och ställ in den i ugnen i ung. 3/4 tim. Brylépuddingen skall vara skall när den serveras med sin sockersås

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.