Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egen havrekaka med kokos

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Ett expriment som blev lyckat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smöret vitt & poröst med fruktosen och tillsätt sedan de övriga ingredienserna. Rulla direkt ut degen till valnöts stora kulor. Ställ dem ganska glest på lätt smorda plåtar eller på plåtar med bakplåts papper.
  2. Grädda mitt i ugnen på ca 180 grader C I 10-14 minuter, kolla noga det bränner fort. Låt kakorna kallna på plåten

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.