Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egen pasta vildrens ost skinksås

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Vart ju både gott lite lyxigt samt både enkelt och snabbt för att då använda vissa fabricerade produkter med eget påhittat recept. Pga av att både skinkan och renosten är rökt så blir det en god djup krämig smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. - Klipp ner skinkan i cm bitar och riv vitlöken och moroten med lite större strimmlor på rivjärnet. Kläm ur allt innehåll i ren färskosten gärna mot diskbänkskanten med korken på såklart.
  2. - Blanda sen alla varor ner i en kastrull eller stekpanna med nonstick beläggning med lock och rör om med platsvisp. Och lår puttra under lock 10 min rör om då och då. Späd med mer mjölk på slutet om såsen bli för tjock och koka upp.
  3. - Smaka av med några kvarn drag av blandpeppar.
  4. - Servera med pasta i alla dess former eller jasmineris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.