Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egen tillverkad chilisås

 
Skriv ut

Man kan göra sin egen chilisås och få den styrka man själv vill ha på chilisåsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla, skala och skär tomaterna i mindre bitar. Skala, kärna ur och tärna äpplena. Skala och hacka löken. Lägg allt i en tjockbottnad kastrull tillsammans med övriga ingredienser.
  2. Låt allt koka upp och koka till mos, ca 40 minuter, på svag värme. Rör då och då i massan så att den inte bränner vid.
  3. Ös upp såsen i väl rengjorda varma burkar. Tillslut och förvara burkarna kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.