Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Egen Viltkrydda

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jag brukar köpa färdig kryddblandning men det går precis lika bra att göra egen. Passa på när du har färska örter att ta vara på, sen sparar vi kryddan på burk till höstens viltkött i alla former!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt med mixerstav eller mortla. Spara på burk.
  2. Efter smak kan man också tillsätta lite hetta i form av chilipulver eller liknande.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kekke46 30 oktober 2011

    Tack för tipset, ska pröva verkar toppen att göra själv

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.